Мениджърът Ерик тен Хаг заяви, че новото попълнение на Манчестър Юнайтед

...
Мениджърът Ерик тен Хаг заяви, че новото попълнение на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг: Забицер е готов да играе срещу Кристъл Палас

Мениджърът Ерик загар Хаг съобщи, че новото попълнение на Манчестър Юнайтед Марсел Забицер, който дойде на " Олд Трафорд " чартърен до края на сезона от Байерн (Мюнхен), ще бъде в групата за мача против Кристъл Палас от Висшата лига.

Австрийският национал бе притеглен като заместител на трайно контузения Кристиан Ериксен, тъй като ще бъде отвън игра за интервал от три месеца отсъства от футболните терени до началото на месец май.

На въпрос по какъв начин се приспособява Забицер в състава, Тен Хаг съобщи: " Много добре. Разбира се, той е направил единствено една пълноценна подготовка с тима и забелязах, че е извънредно добре физически квалифициран. Не съм имал и други упования. Той въпреки всичко идва от Байерн (Мюнхен, а немските клубове постоянно са се подготвяли добре физически. Мисля, че е подготвен да играе против Кристъл Палас ".

Извън групата на английския гранд ще останат още трайно контузените Дони ван де Беек и Кристиан Ериксен, както и Скот Мактоминей, който също лекува контузия. Джак Бътланд пък няма да може да бъде в групата поради условия по наема му от Кристъл Палас.
 Манчестър Юнайтед - Нотингам 2:0 в полуфинал-реванш за Купата на Лигата
Манчестър Юнайтед ще се бори за дълго чакан трофей

" Червените дяволи " се класираха на край за Купата на Лигата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР